Modefotograf i Stockholm – Vi ger rätt image till er design

Modefoto och film kan vara så mycket – kontakta oss för en diskussion om vad vi kan hitta på! Vi arbetar huvudsakligen som modefotografer i Stockholmsregionen, men reser ofta och gärna runt om i Sverige på uppdrag.

Vill du ha ett snabbt prisexempel eller en offert?  Skriv en rad till oss!

Vill du ha ett snabbt prisexempel eller en offert?  Skriv en rad till oss!

Modefotograf PMAGI AB – Stockholm

  • Bra modebilder ska uppmärksammas och ge rätt känsla till er målgrupp. Vi kan här samarbeta med er reklambyrå eller själv ta på oss projektledarrollen och tillsamman med er svara på frågor som: Vad vill vi lyfta fram? Vilken känsla eftersträvar vi? Vad är målgruppen? Till mer praktiska saker som:  Behöver vi modeller, makeup, stylist eller extra rekvisita? Hur ska bilderna användas?
  • Vi jobbar både i vår studio och ute ”på location” med befintligt ljus eller studioljus.
  • Om ni så önskar kan vi också erbjuda erbjuda bildbehandling och avancerad retusch. Det kan gälla allt från retusch av modeller och kläder, smink ”i efterhand” till att montera in bilden i en helt ny miljö och bygga om den. Naturligtvis anpassar vi bilderna med rätt färg och skärpa för web och tryck.
  • Förutom koncept och imagebilder fotar vi även hela kollektioner för katalog och webshop tex. Läggbilder, på docka och på modell.

  • Med bas i Stockholm och egen studio jobbar vi med modefotografering över hela Sverige. Modefotografering – Full service, snabbt, snyggt och rätt!
  • Om ni vill kan vi även göra en professionell reklamfilm, och är ni ute efter något riktigt speciellt kan vi även erbjuda foto i väldigt stora format med storformatkamera.

Vill du ha ett snabbt prisexempel eller en offert?  Skriv en rad till oss!