Matfotograf – Vi gör goda bilder

Behöver ni hjälp att skapa snygga bilder till förpackningar, hemsida eller reklamkampanj?

Vi arbetar huvudsakligen som matfotografer  i Stockholmsregionen, men reser ofta och gärna runt om i Sverige på uppdrag.

Vill du ha ett snabbt prisexempel eller en offert?  Skriv en rad till oss!

Vill du ha ett snabbt prisexempel eller en offert?  Skriv en rad till oss!

  • Matfoto och film kan vara så mycket – kontakta oss för en diskussion om vad vi kan hitta på!
  • Bra matbilder ska uppmärksammas och göra så att maten ser god ut! Vi kan här samarbeta med er reklambyrå eller själv ta på oss projektledarrollen och tillsamman med er svara på frågor som: Vad vill vi lyfta fram? Vilken känsla eftersträvar vi? Vad är målgruppen? Till mer praktiska saker som:  Behöver vi modeller, matstylist eller extra rekvisita? Hur ska bilderna användas?
  • Vi jobbar både i vår studio och ute ”på location” med befintligt ljus eller studioljus.

  • Om ni så önskar kan vi också erbjuda erbjuda bildbehandling och avancerad retusch. Det kan gälla allt från retusch av mat och styling ”i efterhand” till att montera in bilden i en helt ny miljö och bygga om den. Naturligtvis anpassar vi bilderna med rätt färg och skärpa för web och tryck.
  • Förutom koncept och imagebilder fotar vi även mat för tex förpackningar och vi har stor erfarenhet av att själva styla tex frysta produkter.
  • Med bas i Stockholm och egen studio jobbar vi med matfotografering över hela Sverige. Matfotografering – Full service, snabbt, snyggt och gott!
  • Om ni vill kan vi även göra en professionell reklamfilm, och är ni ute efter något riktigt speciellt kan vi även erbjuda foto i väldigt stora format med storformatkamera.

Vill du ha ett snabbt prisexempel eller en offert?  Skriv en rad till oss!

Några av vår kunder: