Landskapsfotograf – Hela Sverige med bas i Stockholm

Vill ni visa upp era fina kursgård eller industri? Naturfotografering och landskapsfotografering – vi tar snygga bilder till hemsida, broschyr, tidning eller årsredovisning.

Vi arbetar huvudsakligen som landskapsfotografer & naturfotografer i Stockholmsregionen, men reser ofta och gärna runt om i Sverige på uppdrag.

Vill du ha ett snabbt prisexempel eller en offert?  Skriv en rad till oss!

Vill du ha ett snabbt prisexempel eller en offert?  Skriv en rad till oss!

  • Bra landskapsbilder ger direkt en känsla för platsen. Vi kan här samarbeta med er reklambyrå eller själv ta på oss projektledarrollen och tillsamman med er svara på frågor som: Vad vill vi lyfta fram? Vilken känsla eftersträvar vi? Vill vi ha med människor i bilderna? Behöver vi extra rekvisita? När ska bilderna tas för bästa ljus? Hur ska bilderna användas?
  • Vi använder oftast befintligt ljus och ”ljussätter” landskapet genom att välja rätt vinkel och tidpunkt på året och dagen att fotografera.

 

  • Efter fotograferingen lägger vi upp de bästa bilderna på en websajt där ni kan gå in och välja vilka som ska levereras färdigredigerade och högupplösta. Vi anpassar bilderna med rätt färg och skärpa för web och tryck.
  • Vi jobbar som landskapsfotografer och naturfotografer över hela Sverige, med bas i Stockholm. Snabbt, snyggt och effektivt!
  • Om ni vill kan vi även göra en professionell film, och är ni ute efter något riktigt speciellt kan vi även erbjuda foto i riktigt stora format med storformatkamera.

Vill du ha ett snabbt prisexempel eller en offert?  Skriv en rad till oss!

Några av vår kunder: