Industrifotograf – Hela Sverige med bas i Stockholm

Har ni en grävmaskin, ett stenbrott, en postsorteringsmaskin, en 2mm lång skruv eller kanske en hel industriverksamhet som ni behöver professionella bilder av?

Vi arbetar huvudsakligen som industrifotografer  i Stockholmsregionen, men reser ofta och gärna runt om i Sverige & världen på uppdrag.

Vill du ha ett snabbt prisexempel eller en offert?  Skriv en rad till oss!

Vill du ha ett snabbt prisexempel eller en offert?  Skriv en rad till oss!

  • Industrifoto –  vi tar snygga bilder till hemsida, broschyr, tidning eller årsredovisning.Som industrifotograf är ingen arbetsdag den andra lik eftersom motiven tenderar att variera ganska så rejält, och det är det som är det roliga! Vi fotar industrimiljöer, landskap, reportage och verksamhetsbilder samt små och stora produkter. Vi har en egen stor studio med rejäl varuhiss men kommer gärna till er och fotar på plats, antingen i miljö eller så bygger vi helt enkelt upp vår studio hos er, inget är omöjligt och vi göra allt för att ni ska få bilder som passar er verksamhet och era kunder.
  • Vi kan här samarbeta med er reklambyrå eller själv ta på oss projektledarrollen och tillsamman med er svara på frågor som: Vad vill vi lyfta fram? Vilken känsla eftersträvar vi? Vill vi ha med människor i bilderna? Behöver vi extra rekvisita? När ska bilderna tas för bästa ljus? Hur ska bilderna användas?

  • Efter fotograferingen lägger vi upp de bästa bilderna på en websajt där ni kan gå in och välja vilka som ska levereras färdigredigerade och högupplösta. Vi anpassar bilderna med rätt färg och skärpa för web och tryck.
  • Om ni vill kan vi även göra en professionell film, och är ni ute efter något riktigt speciellt kan vi även erbjuda foto i riktigt stora format med storformatkamera.
  • Oavsett vad ni vill ha  kan ni räkna med högkvalitativa bilder och filmer anpassade efter era önskemål och med snabb och smidig leverans. Vi jobbar som Industrifotografer över hela Sverige, med bas i Stockholm.
  • Vill du se lite mer av vår bredd: Fotograf Stockholm PMAGI AB

Vill du ha ett snabbt prisexempel eller en offert?  Skriv en rad till oss!

Några av vår kunder: