Frilansfotograf – Reportagefotograf med bas i Stockholm

Har ni en intressant person, ett event eller kanske en hel industriverksamhet som ni behöver professionella bilder av?

Vi arbetar huvudsakligen som frilansfotografer & reportagefotografer i Stockholmsregionen, men reser ofta och gärna runt om i Sverige & världen på uppdrag.

Vill du ha ett snabbt prisexempel eller en offert?  Skriv en rad till oss!

Vill du ha ett snabbt prisexempel eller en offert?  Skriv en rad till oss!

  • Reportagefoto –  vi tar snygga bilder till hemsida, broschyr, tidning eller årsredovisning.Som frilansfotograf / reportagefotograf är ingen arbetsdag den andra lik eftersom motiven tenderar att variera ganska så rejält, och det är det som är det roliga! Vi fotar i trendiga kontor, industrimiljöer och allt där emellan. Det handlar om att få fram det intressant i varje uppdrag!
  • Vi kan här samarbeta med er reklambyrå eller själv ta på oss projektledarrollen och tillsamman med er svara på frågor som: Vad vill vi lyfta fram? Vilken känsla eftersträvar vi? Vill vi ha med människor i bilderna och ska de då fotas dokumentärt eller ska vi iscensätta situationer för att få bäst möjliga bilder? Behöver vi extra rekvisita? När ska bilderna tas för bästa ljus? Hur ska bilderna användas?

  • Efter fotograferingen lägger vi upp de bästa bilderna på en websajt där ni kan gå in och välja vilka som ska levereras färdigredigerade och högupplösta. Vi anpassar bilderna med rätt färg och skärpa för web och tryck.
  • Om ni vill kan vi även göra en professionell film som speglar verksamheten.
  • Oavsett vad ni vill ha  kan ni räkna med högkvalitativa bilder och filmer anpassade efter era önskemål och med snabb och smidig leverans. Vi jobbar som dokumentärfotografer / bildjournalister över hela Sverige, med bas i Stockholm.
  • Vill du se lite mer av vad vi kan: Fotograf Stockholm PMAGI AB

Vill du ha ett snabbt prisexempel eller en offert?  Skriv en rad till oss!

Några av vår kunder: