Företagsfotograf Stockholm, vi ger rätt bild av ert företag

Vill ni visa upp er snygga, kompetenta, sköna personal, unika verksamhet, coola produkter, engagerande event eller fräscha lokaler? Vi fixar så ni framstår på rätt sätt i bild och film / video!

Kika gärna i menyerna ovan för mer info om varje område. Vi arbetar huvudsakligen som företagsfotografer i Stockholm men reser ofta och gärna runt om i Sverige på uppdrag.

Vill du ha ett snabbt prisexempel eller en offert?  Skriv en rad till oss!

Vill du ha ett snabbt prisexempel eller en offert?  Skriv en rad till oss!

Söker ni fotograf för ert företag i Stockholm eller resten av Sverige? Vi tar snygga och engagerande bilder  med rätt känsla till hemsida, broschyr, tidning eller årsredovisning, eller varför inte en liten film för hemsidan eller YouTube?

Bra bilder och video ger direkt en känsla hos betraktaren, det handlar inte så mkt om att ha rätt kamera, det handlar om att kunna förmedla ett budskap i en enkel bild. Vi kan här samarbeta med er reklambyrå eller själv ta på oss projektledarrollen och tillsamman med er svara på frågor som: Vad vill vi lyfta fram? Vilken känsla eftersträvar vi? Vill vi ha med människor i bilderna? Behöver vi stylist eller extra rekvisita? När ska bilderna tas för bästa ljus? Hur ska bilderna användas?

Vi använder ofta befintligt ljus och ljussätter sedan varsamt för att få fram det bästa i er miljö eller i vår stora fotostudio i Stockholm.

Efter fotograferingen lägger vi upp de bästa bilderna på en websajt där ni kan gå in och välja vilka som ska levereras färdigredigerade och högupplösta. Vi anpassar bilderna med rätt färg och skärpa för web och tryck.

Vi arbetar med många stora företag som ABB, Scania, Mannheimer Swartling Advokatbyrå, Google, Carnegie, Systembolaget, ElGiganten, Stockholms Stad, Swedbank, Beijer Bygg, ASSA, SVEVIA, Garnier osv och vi är vana att arbeta med B2B, vi ger er ett seriöst bemötande, genomarbetade offerter och leveranser på utsatt tid. Vi jobbar som fotografer och filmare över hela Sverige, med bas i Stockholm. Snabbt, snyggt och effektivt!

Vill du se lite mer av vad vi kan: Fotograf Stockholm PMAGI AB


Vill du ha ett snabbt prisexempel eller en offert?  Skriv en rad till oss!

Några av vår kunder: