Eventfotograf Stockholm, vi ger rätt bild av ert event

”Tack för ett mycket bra samarbete! Ser fram emot flera produktioner med er framöver.”
Marina Ljungberg – SF Bio

”Helt perfekt! Tack för kanonjobb.”
Olof Mattson – Perspective Communication AB


Har ni ett PR-event, mässa eller seminarium som ni vill ha professionella bilder med rätt känsla från? Har ni ett evenemang eller en fest som ni vill filma och klippa ihop till en lockande trailer inför nästa års event? Oavsett om det gäller eventfotograf, mingelfotograf eller festfotograf så handlar det om samma sak, en duktig eventfotograf ser rätt situationer och kanförmedla rätt bild av ert företags event.

Vill du ha ett snabbt prisexempel eller en offert?  Skriv en rad till oss!

Vill du ha ett snabbt prisexempel eller en offert?  Skriv en rad till oss!

Eventfotograf / mingelfoto – vi tar bilder och filmar med rätt känsla för publicering via era online-kanaler, till hemsida, tidning eller printar i handen till era gäster. Som eventfotograf är ingen arbetsdag den andra lik. Vi fotar galna fester, kommunala seminarium och allt där emellan. Det handlar om att få fram det intressanta och relevanta i varje uppdrag!

Vi kan här samarbeta med er reklambyrå eller själva ta på oss projektledarrollen och tillsammans med er svara på frågor som: Vad vill vi lyfta fram? Vilken känsla eftersträvar vi? Hur ska bilderna eller filmen användas?

Som eventfotograf handlar det om att vara närvarande i stunden! Fånga det som förmedlar rätt image, på scen och utanför. Vi kan tex vara med som fotograf hela dagen på kick-off, seminarium, PR-evenemang eller fest för att skapa en snygg och bra dokumentation från ert event.

Beroende på hur man fotar kan samma dag framstå som småtråkigt kaffegäspig eller som ett engagerande och socialt tillfälle. Allt hänger på om ni har en eventfotograf som fångar rätt ögonblick! Och, vi har stor erfarenhet av att ”ta folk” – från vanliga Svensson till världskändisar. Naturligtvis klär vi oss så vi inte sticker ut för mycket, och vi har alltid backuputrustning med om något skulle gå sönder.

Kanske vill ni skicka ut ett tackmail till alla gäster och medverkande med en länk till en websajt där de enkelt kan titta på alla sköna bilder, eller kanske vill gästerna ha printade bilder med sig hem direkt från festen där de är ”inklippta” i en djungel! Det fixar vi!

Websajt ingår alltid och vi anpassar bilderna med rätt färg och skärpa för både web och tryck.

Om ni vill kan vi även göra en professionell och inspirerande film från ert event.

Vi gör ofta event på Grand Hotel i Stockholm som brukar rekommendera oss, klicka här för event fotograf Grand Hotel.

Om så önskas kan vi leverera bilder redan på plats, för bildspel exempelvis.

We all speak fluent English, and we have photographers fluent in German and Spanish!

Oavsett vad ni vill ha kan ni räkna med högkvalitativa bilder och filmer anpassade efter era önskemål och med snabb och smidig leverans. Vi jobbar som eventfotografer / mingelfotografer / festfotografer över hela Sverige, med bas i Stockholm.

Vill du se lite mer av vad vi kan: Fotograf Stockholm PMAGI AB


Vill du ha ett snabbt prisexempel eller en offert?  Skriv en rad till oss!

Några av våra kunder på eventfoto: