Bröllopsfotograf i Stockholm – Vi hittar den där sköna känslan!


Vi på PMAGI jobbar som fotografer i Stockholm och gör bilder till magasin och reklam, men fotar alltid några bröllop varje år, bara för att vi älskar det! Oftast jobbar vi på plats och tar ”in-action” bilder av det som händer, men vi har även en stor studio i Årsta om det skulle behövas (om det skulle bli snöstorm mitt i sommaren tex…;-)

Vill du ha ett snabbt prisexempel eller en offert?  Skriv en rad till oss!


Här nedan några exempel på bröllopsfoto av oss:


Vill du ha ett snabbt prisexempel eller en offert?  Skriv en rad till oss!

 

Bröllopsfotograf i Stockholm

När ni anlitar oss som er bröllopsfotograf är vår ambition att vi ska få snygga, sköna, avslappnade bilder från er stora dag. Vi brukar jobba med befintligt ljus och endast ytterst varsamt bättra på det med blixt om det behövs.

Antingen kan vi följa er hela dagen, från att bruden får håret fixat till att sista gästen somnar under bordet, eller så gör vi bara riktigt snygga bröllopsporträtt, ni bestämmer hur ni vill ha er bröllopsfotografering! Ni kan även boka oss för att ta snygga och sensuella bilder före ert bröllop av blivande bruden eller brudgummen för ett ”sectret album” eller box…..

  • Vi kommer alltid i god tid före utsatt tid och rekognoserar bra platser att fota så att det ska gå smidigt när vi alla är på plats, bokar ni ett lite större upplägg brukar ingå att vi ses på platsen vid något tillfälle före bröllopet för att kolla foto-locations, prata ihop oss om vad vi vill göra och testfota lite. Ofta har vi även med oss assistent eller andrefotograf som hjälper till vid behov.
  • Självklart klär vi oss (och eventuell assistent) så vi smälter in och inte tar onödig uppmärksamhet. Vi brukar få mkt god feedback just för förmågan att vara trevliga och kul men samtidigt diskreta.
  • Vi har alltid med oss en hel backuputrustning, så ni inte behöver avbryta bröllopet om vi tappar kameran i vattnet…;-) Och naturligtvis fotar vi bara med den bästa utrustningen, så vill ni ha en bild stor som en fondvägg är det inga problem heller. I våra priser brukar det ingå ett antal extra snyggt retuscherade bilder, men ni får även tillgång till alla normaljusterade bilderna från websajten samt rätt att själva ladda ned och använda dem alla fritt.

  • Vi har inga fasta paketpriser men ofta landar det på 10-30.000:- beroende på när, var och hur mycket vi ska fota, samt vem av oss ni bokar. Sedan om ni vill fixar vi även förstoringar, inramningar, handmonterade tackkort, exklusiv inbundna album osv. Hör av er med lite info så kan ni få ett prisexempel eller så pratar vi ihop oss lite på telefon och ni kan då få ett förslag med fast pris på just ert upplägg, och vi hjälper er gärna med en vettig planering så det inte blir stressigt med fotograferingen eller att gästerna får vänta i onödan. Det ska ju vara en skön och kul dag!
  • Vi har även en egen sida för bröllop på Grand Hotel i Stockholm, klicka här – Bröllopsfotograf Grand Hotel Stockholm.
  • Hör av er så kan vi prata ihop oss om vad man kan hitta på, så kan ni få ett förslag på upplägg för er och ett fast pris!

Vill du ha ett snabbt prisexempel eller en offert?  Skriv en rad till oss!