Arkitekturfotograf – Interiörfotograf – Hela Sverige med bas i Stockholm

Vill ni visa upp era nya fina lokaler eller dokumentera bygget av industrihallen?

Vi arbetar huvudsakligen som interiörfotografer & arkitekturfotografer i Stockholmsregionen, men reser ofta och gärna runt om i Sverige på uppdrag.

Vill du ha ett snabbt prisexempel eller en offert?  Skriv en rad till oss!

 

Vill du ha ett snabbt prisexempel eller en offert?  Skriv en rad till oss!

Söker ni interiörfotograf eller arkitekturfotograf? Vi tar snygga och engagerande bilder  med rätt känsla till hemsida, broschyr, tidning eller årsredovisning, eller varför inte en liten film för hemsidan eller YouTube?

Bra bilder på arkitektur och interiör ger direkt en känsla för platsen. Vi kan här samarbeta med er reklambyrå eller själv ta på oss projektledarrollen och tillsamman med er svara på frågor som: Vad vill vi lyfta fram? Vilken känsla eftersträvar vi? Vill vi ha med människor i bilderna? Behöver vi stylist eller extra rekvisita? När ska bilderna tas för bästa ljus? Hur ska bilderna användas?

Vi jobbar som arkitekturfotografer och interiörfotografer över hela Sverige, med bas i Stockholm. Snabbt, snyggt och effektivt!

Vi använder oftast befintligt ljus och ljussätter sedan varsamt för att få fram det bästa i er miljö. Detaljer är viktigt och vi gör nästan alltid lite ”spontanstyling” av rummen/miljön på plats även då vi jobbar utan stylist. Arkitektur, interiör, styling och foto skapar tillsammans en helhet med rätt känsla.

Efter fotograferingen lägger vi upp de bästa bilderna på en websajt där ni kan gå in och välja vilka som ska levereras färdigredigerade och högupplösta. Vi anpassar bilderna med rätt färg och skärpa för web och tryck.

Om ni vill kan vi även göra en professionell film, och är ni ute efter något riktigt speciellt kan vi även erbjuda foto i riktigt stora format med storformatkamera.

Vill du se lite mer av vad vi kan: Fotograf Stockholm PMAGI AB


Vill du ha ett snabbt prisexempel eller en offert?  Skriv en rad till oss!

Några av vår kunder: